Kategoriarkiv: Mio

Midsommar

I fredags firades midsommar som vanligt i Skummeslövsstrand tillsammans med vänner.

Samma gäng som vanligt. De som fattades var Helena, ronnie, Annsi och Patrik. Tillkom gjorde Richards flickvän Cissi och jessicas dejt Jens. På fm klädde vi midsommarstången på området och några var och spelade golf. Efter maten blev det sex kamp som Josefin ansvarade för. Det blev först en femkamp och sen pop quiz i slutet. Det var nakenbadarna mot de som inte badat. Nakenbadarna vann och straffet var bad. Kotte var den enda i förlorande laget som faktiskt badade.

I söndags blev Mio 15 månader. Kan man tänka sig. Han är galen i att gunga och sjunger gärna gungeligungeligung.

Imorgon är det sista jobbdagen denna vecka, nästa är också bara tre dagar. Sen blir det semester vecka 30-32.

Puss & kram Tina

Kosläpp

I onsdags när jag var ledig från jobbet så åkte jag,Anders, Mio och mamma till skottorp för att kolla på ko släpp. Vi var fick lite sena och sen var man tvungen att parkera väldigt långt ifrån så vi missade släppet. Men det blev kanelbulle och mjölk och sen en titt på korna och hästarna.

I helgen var vi i Ljungby hos syrran och bara tog det lugnt. Det blev god mat och trevligt sällskap. I lördags passade jag även på att träffa Sabina med familj och svärmor. Sabina var så snäll att Job hoppade in på sin lediga dag ock klippte mig. Det var behövligt och guld värt! Tack!

Mio har nu gått på pottan vid tre tillfällen och vi är väldigt imponerade och stolta. Vår lille kille är visst inte så liten längre (fast han är vår lille bebis 🙂

Imorgon är det fredag nr 1 för veckan och Johan och Josefin kommer och hälsar på. Troligtvis kommer Mio att sova över hos sin mormor och morfar i stugan så vi får vara lite själva.

Puss & kram

Våffeldagen

20130325-202942.jpg20130325-202932.jpgIkväll

har vi varit hemma hos Emma och kotte och ätit sötpotatis soppa och våfflor. Inte illa att få fira våffeldagen med våfflor som gräddats i ett hundra år gammalt järn (kändes så gammal, Emmas mormors)

Puss & kram