Kategoriarkiv: Fest

Midsommar

I fredags firades midsommar som vanligt i Skummeslövsstrand tillsammans med vänner.

Samma gäng som vanligt. De som fattades var Helena, ronnie, Annsi och Patrik. Tillkom gjorde Richards flickvän Cissi och jessicas dejt Jens. På fm klädde vi midsommarstången på området och några var och spelade golf. Efter maten blev det sex kamp som Josefin ansvarade för. Det blev först en femkamp och sen pop quiz i slutet. Det var nakenbadarna mot de som inte badat. Nakenbadarna vann och straffet var bad. Kotte var den enda i förlorande laget som faktiskt badade.

I söndags blev Mio 15 månader. Kan man tänka sig. Han är galen i att gunga och sjunger gärna gungeligungeligung.

Imorgon är det sista jobbdagen denna vecka, nästa är också bara tre dagar. Sen blir det semester vecka 30-32.

Puss & kram Tina

Dragstar XVS1100

Det blev en ”ny” motorcykel denna hösten trots allt, sprang på en Yamaha Dragstar XVS1100 som bara var för fin för att låta bli. Det är kanske lite tråkigt att den är nästan likadan som Tinas, men hennes är faktiskt superfin så får skylla dels på det och dels på att jag faktiskt sitter bättre på den än Maraudern.

Hur som helst är det en -00:a (jag går tillbaka två årsmodeller) och den har gått knappa 800 mil, den är knappt inkörd så att säga.

Tanken på Suzukin är fixad uppe i Göteborg hos Pete’s Lack, som förövrigt gjorde ett super jobb, så den är som ny nu. Blir upp till bilprovningen på fredag för besiktning innan jag servar den och lämnar upp den till MC-Emanuel i Varberg för försäljning. På tal om service så blir det samma behandling för de båda andra cyklarna under den kommande månaden.

Jag har också inhandlat lite smått och gott att skruva på Yamaha’n, bör få hem fotpinnar och lite annat under nästa vecka så jag får uppdatera med lite bilder eftersom det monteras på.

Nu kommer sambon snart hem, då blir det däckskifte och sen gymmet, ska försöka skriva några rader om helgens Chalmers Spex också sen.

Puss å Kram

Anders & Tina

Lyckad kräftskiva

Igår anordnade vi en kräftskiva i Skummeslöv. 15 hungriga och festglada människor var där och gjorde så att kvällen blev kanonbra. Vi började med grillning på dagen och sen kräftor och massa annan mat på kvällen. Natten avslutades med ett sista dopp i havet.

puss & Kram TIna