Sex and the City 2

Igår var jag som sagt på bio med Emma och Ewa. Hanna den lille skiten skulle också följt med, hon bokade jämte oss för länge sen när hela bion var tom. Men sen fungerade inte hennes visa så hon kunde inte betala över nätet. Det slutade med att hon inte fick behålla sin plats och att hon därefter glömde att boka någon ny. Sen fanns det inte plats i närheten av oss. Fy Hanna =) Men hon var iallafall med och åt innan. Vi hamnade på Bulls och jag testade deras JÄTTEräkmacka. Den kostade 178 kr men fasiken vad mycket mat det var. Gott. Borde du testa!

Bio, jag tyckte att bröloppet i början kunde varit lite kortare men sen var det roligt och bra. Tycker absolut att den var sevärd. Men man skulle ju bara våga klanka ner på Sex and the City.  Innan bion började räknade jag killarna i salen. Gissa hur många de var där?

Idag har jag tränat och kört en runda MC. När jag var ute och sprang träffade jag Charlotte som spelade med mig i Halmstad. Det visade sig att hon aldrig hade åkt motorcykel så det slutade med att jag fick ta hennes oskuld….

Nu lagar jag mat, en ny paj som jag har hittat på. Den består av zucinni, rödlök, paprika, bacon, fetaost, soltorkade tomater och cream fraich. Jag lovar att lägga ut ett recept om det blir gott.

Snart kommer Anders hem, JIPPIE! Bara en timme kvar…

Puss & Kram Tina
Ps: Vad jag kunde se var det tre killar i salen.

2 reaktioner på ”Sex and the City 2”

  1. hos oss var det 4 på premiären! de lottade ut priser med och självklart vann två av killarna! en produkter från bodyshop och en sexandthecity dvd! haha. jag vann med 300 kr på en blomsterbutik! 🙂

  2. Bröllopet var kanske lite långt, men jag tyckte sååå mycket om när Liza Minelli sjöng Beyonces ”Put a ring on it”. Håller med dig att den absolut var sevärd, den har fått oförtjänt dålig kritik! 🙂

Kommentarer inaktiverade.