Ett slag för prostatacancer & MC

I Fredags körde jag och Anders till Ljungby på en varsin MC för att fira Anders lillebror Niclas som tagit sjuksköterske examen. Ett stort grattis till honom! Efter examen över gick vi till en annan fest. Det var KA som fyllde 28 men då han inte ville ha en födelsedagsfest hade han istället en mustasch fest. Det var ett roligt tema och alla var seriösa med mustascher och allt. Det är bäst att jag visar hur det såg ut!

Ja jag säger då det. Synd att jag inte lyckats fånga Johan på bild, hans såg hur äkta ut som helst! När jag kom ut på utestället tittade folk konstigt på mig och verkade inte alls förstå att jag slog ett slag för prostatacancer.

När vi körde hem igår tog vi färjan vid Bolmsö och körde över Lidhult och sista biten på 25an. Det var verkligen hur underbart vackert och skönt. Det var många fler än oss som hade tänkt samma sak. Sen igår kväll var vi hemma hos Alex och Daniela på födelsedagsmiddag. Alex fyllde 26 och fick en tupp och eventuellt en höna av Anders och hans kollegor =) Daniela var inte så nöjd….Vi åt Alex underbara ribs och snackade och hade trevligt. Ett stort GRATTIS till dig Alex som fyller år idag faktiskt!

Idag blev det MC igen. VI hämtade upp Emma och åkte till Skummeslöv för att mecka lite. Jag fick hjälp av Anders, pappa och bror att byta oljefiler och Anders ordnade med belysning till sin nummerskylt. Han har nämligen flyttat den till sidan av motorcykeln, mycket fint tycker jag. Idag har vi även kollat på väskor och det kommer troligtvis att bli dem här.Den första är till min och den andra till Anders. Han ska bara ha en på sidan där han inte har nummerskylten.

Nu kommer snart Emma och då ska vi äta pizza och ha söndagsmys!

Puss & Kram Tina

2 reaktioner på ”Ett slag för prostatacancer & MC”

  1. HAhah, HÄRLIGA bilder, gör det nåt om jag snor den på mig och Anders till min Facebook?

    Och KA blir nog glad när han får veta att han helt mirakulöst blivit 3 år yngre 😀

  2. Snygga bilder. Väskorna ser fina ut,det blir nog kanon.Snygga bilder ifrån festen. Kram på er.

Kommentarer inaktiverade.