Nej vi har inte dött…

Men jag förstår att man kan tro det efter den här långa bloggsvackan =)

Midsommar var underbart trevlig, vi var 12 stycken som åt och drack gott i Skummeslöv. Solen sken och allt var kanon, Festen höll på bra mycket längre än förra året. Då la vi oss vid 11-12 och i år mellan 4-5, Suck vad seg man var dagen efter!! Tror jag somnade vid 9 tiden ungefär.

I tisdags var jag,anders,emma och richard  ute och åt på Harrys och det blev kycklingvingar för hela slanten, Alex och Daniela kom ner en runda och gjorde oss sällskap senare. Åt gjorde dom däremot på Foxen eftersom Daniela inte direkt uppskattar maten på andra ställen 😉

I onsdags var vi ute igen och drack lite rosé och firade in richards semester på Morfars uteservering i kvälls solen tillsammans med Emma.

Och igår kom äntligen mina väskor och dom är jättefina. Få se när jag sätter dit dem, jag ska i alla fall lägga ut en bild sen, det blev nr 4 för den delen.

Ikväll skulle vi egentligen på smygpremiär på Leffes men det lutar att vi cyklar bort till östran en runda istället för att fira moster Mia som fyller år.

Så ett stort GRATTIS till henne!!!

PS bilder från midsommar kommer, Richard har sisådär 400st att välja mellan!

Puss & Kram Tina & Anders