Dragstar XVS1100

Det blev en ”ny” motorcykel denna hösten trots allt, sprang på en Yamaha Dragstar XVS1100 som bara var för fin för att låta bli. Det är kanske lite tråkigt att den är nästan likadan som Tinas, men hennes är faktiskt superfin så får skylla dels på det och dels på att jag faktiskt sitter bättre på den än Maraudern.

Hur som helst är det en -00:a (jag går tillbaka två årsmodeller) och den har gått knappa 800 mil, den är knappt inkörd så att säga.

Tanken på Suzukin är fixad uppe i Göteborg hos Pete’s Lack, som förövrigt gjorde ett super jobb, så den är som ny nu. Blir upp till bilprovningen på fredag för besiktning innan jag servar den och lämnar upp den till MC-Emanuel i Varberg för försäljning. På tal om service så blir det samma behandling för de båda andra cyklarna under den kommande månaden.

Jag har också inhandlat lite smått och gott att skruva på Yamaha’n, bör få hem fotpinnar och lite annat under nästa vecka så jag får uppdatera med lite bilder eftersom det monteras på.

Nu kommer sambon snart hem, då blir det däckskifte och sen gymmet, ska försöka skriva några rader om helgens Chalmers Spex också sen.

Puss å Kram

Anders & Tina

En reaktion på ”Dragstar XVS1100”

  1. Mkt snygga cyklar.Det ser inte ut som det skiljer så mkt.på dom.Kram,men får titta lite närmre sen.

Kommentarer inaktiverade.