Oljebyten och gymnastiktävling

Jag har inte kunnat låta bli, fick sakerna jag beställt till motorcykeln i fredags.. Till en början blev det oljebyte på Suzukin medan Tina var iväg och fick färgat håret och fixat inför visningen igår, men eftersom jag gjort det en gång tidigare så gick det rätt fort. Passade på att köpa en spilloljedunk från Biltema för 99kr, grymt bra investering måste jag säga, visst var på gränsen att den gick under men den fick jobbet gjort. Eftersom Tina drog ut på tiden och jag redan var igång och hade verktygen framme så var jag så klart tvungen att iallafall börja montera en av fotpinnarna jag köpt. Med en inte speciellt bra manual och några muttrar som fattades, jag upptäckte detta innan jag började så jag tog en tripp till K-Rauta och handlade, måste jag säga att det gick förvånansvärt bra. Upptäckte några smärre saker jag kommer få justera till sommaren (höjden på brom och växelpedal) samt en distans som måste svarvas ner en halv millimeter.

Tina passade självklart på att komma hem mitt under denna delen av skruvandet, perfekt tyckte jag så kunde hon byta olja i sin cykel också. Detta gör Tina utan några som helst problem, händig tjej man har alltså. Eftersom jag nu väl börjat kunde jag inte vänta längre än till lördagen med att montera andra sidans fotpinne också, nästa grej blir oljebytet men de får nog vänta någon dag. Sen under resten av vinter året ska jag underhålla mig med att montera på sidoväskan, sänka den 4 cm, eventuellt montera ner nummerskylten till sidan och då passa på att byta blinkers bak.

Slappesöndag har det blivit, sov till ungefär 10 och begav oss efter frukosten iväg till Arenahallen och tittade på Erik, min yngsta kusin, som var där och tävlade i gymnastik. Sena som vi självklart var så missade vi mer eller mindre hela uppvisningen men hann se hans grupp få första pris och vinna bland pojkarna.

Puss och Kram

Anders & Tina