Kosläpp

I onsdags när jag var ledig från jobbet så åkte jag,Anders, Mio och mamma till skottorp för att kolla på ko släpp. Vi var fick lite sena och sen var man tvungen att parkera väldigt långt ifrån så vi missade släppet. Men det blev kanelbulle och mjölk och sen en titt på korna och hästarna.

I helgen var vi i Ljungby hos syrran och bara tog det lugnt. Det blev god mat och trevligt sällskap. I lördags passade jag även på att träffa Sabina med familj och svärmor. Sabina var så snäll att Job hoppade in på sin lediga dag ock klippte mig. Det var behövligt och guld värt! Tack!

Mio har nu gått på pottan vid tre tillfällen och vi är väldigt imponerade och stolta. Vår lille kille är visst inte så liten längre (fast han är vår lille bebis 🙂

Imorgon är det fredag nr 1 för veckan och Johan och Josefin kommer och hälsar på. Troligtvis kommer Mio att sova över hos sin mormor och morfar i stugan så vi får vara lite själva.

Puss & kram

En reaktion på ”Kosläpp”

  1. Härligt att få rå om lille godingen lite,puss på er.Fina bilder

Kommentarer inaktiverade.