Jobb & Göteborg 

Hej! 

Då var jag inne på min tredje vecka på jobbet. Började 60 procent den 1 september. Känns bra att vara tillbaka men tiden går så sjukt snabbt på jobbet. Hinner inte mer än blinka innan det är dags att gå hem! Emma arbetar 50 procent på min tjänst vilket jag tycker är jätteroligt. Ni kan ju tänka er vilket team! 

Pause någon dag…..

Göteborg

Just nu sitter jag, Anders, Mio, Jessica och Jens på johannebar i Göteborg och väntar på att få beställa mat. Blir lite förrätter och sen ribs. Samma sak som för två år sedan (sökte upp inlägget här på hemsidan på vägen upp till Götet) 

Idag har hi precis som få varit universeum. Mio var jättenöjd. Han ser grymt fram emot Liseberg och kanin landet imorgon! 

Vi har lämnat meja hemma med mormor och morfar

Puss & kram  

    
    
 

En reaktion på ”Jobb & Göteborg ”

  1. Härliga bilder?Ser ni har det bra.?Loppan har inte somnat ännu, vill inte riktigt ligga still ännu, puss

Kommentarer inaktiverade.